Je weet dat je zwanger bent als…

24 maart 2016Zwangerschap Standard

Ondanks dat ik er elke dag van kan genieten dat ik zwanger ben, is en blijft het een raar fenomeen. 24/7 is je lichaam bezig met het vormen van een baby in je buik en daar komen de gekste gevoelens en kwalen bij kijken. Hierbij een kijkje in het hoofd van een zwangere. Sorry voor de details.. :-)

zwangertijdschriften

Je weet dat je zwanger bent als..

– Je ineens zomaar hele leuke cadeautjes krijgt.
– Je ongegeneerd op je rug zit te krabben op je werk omdat je nu eenmaal zo’n last hebt van zwangerschapsjeuk (is dat een woord?!).
– Je er op een feestje veel te lang over doet om een van de rondgaande hapjes uit te zoeken. Sorry, even mijn app checken of deze kaas wel geschikt is.
– Je zo blij als een kind bent als je eindelijk weer een number two hebt weten af te leveren. Echt waar.
– Het voelt alsof je een kerstpakket aan het uit pakken bent, terwijl jij en je partner in werkelijkheid de Blije Doos hebben opgehaald.
– Je er achter komt dat de baby tijdens je zwangerschap al je energie op slurpt en dus niet pas als het geboren is. Mijn grootste hobby is power-nappen geworden.
– Je er achter komt dat je merken kennis naar een hoger level is gestegen: Stokke, Difrax, Baby Bjorn, Puckababy…
– Je niet snapt waarom mensen bij het zien van de echofoto vragen wat nu het hoofdje van je kindje zit. Iedereen ziet hier toch meteen de mooiste baby van de wereld in?!

COMMENTS

Vlijtig Liesje

Leuk lijstje. Zwanger zijn klinkt zo bijzonder fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *