Thankful Tuesday #1

30 mei 2016Thankful Tuesday Standard

IMG-20160529-WA0038

Je ziet het goed, een ”rubriek”. Niet Throwback Tuesday maar Thankful Tuesday! Ik kwam er opeens op, omdat het me een leuk project leek om vast te leggen waar ik allemaal dankbaar voor ben.
Eigenlijk ben ik niet zo van de wekelijkse onderwerpen, omdat ik deze blog ben begonnen als hobby en ik niet wil dat het een verplichting wordt om dingen te plaatsen. Maar dit leek me een leuk project, omdat ik hoop dat het mezelf ook iets goeds brengt om hier meer bij stil te staan. Onder het mom van tel je zegeningen. Ik hoop dat het anderen ook inspireer om meer stil te staan bij al het goede in je leven. Nou, genoeg gezwam.. hierbij mijn eerste Thankful Tuesday.

Ik ben dankbaar voor..

  1. Afspreken met een lieve vriendin die ik niet zo vaak zie en samen een lekker stuk chocoladetaart wegwerken.
  2. Het feit dat ik de baby zo heerlijk voel trappelen. Het is zo fijn om steeds even de bevestiging te voelen dat ons kleine mannetje het goed maakt. Ik moet vaak ook lachen of spreek hem even toe als hij bijvoorbeeld weer begint te trappelen als ik lichtjes tegen het aanrecht of de wasbak sta of probeer te slapen.
  3. Elke avond eten wat ik zelf lekker vind (minder leuk: omdat mijn man een weekje met vrienden weg is en ik hem stiekem erg mis.. maar we maken er wat van!).
  4. Een nieuw restaurantjeĀ ontdekken in ons dorp waar je (h)eerlijk en betaalbaar kan eten. Ik zou het liefst elke avond daar langs gaan om die over-heerlijke blondie te eten!
  5. Eindelijk mezelf eens de tijd gunnen om een goed boek te lezen en er helemaal in op gaan.
  6. Een fijn boek over zwangerschap en bevallen gratis en dichtbij kunnen ophalen via de weggeefhoek op Facebook. En dan later een reep Tony Chocolonely in de brievenbus doen als bedankje.
  7. Onverwachts een lampje tegenkomen in de winkel waarvan ik steeds wachtte met online bestellen, omdat ik de verzendkosten zo duur vond (zie foto). Zo cute!
  8. Aardbeien uitĀ eigen tuin kunnen plukken, mmm..
  9. Een broekje voor de baby maken en meteen de smaak te pakken hebben en stofjes kopen om er nog meer te maken.

Eigenlijk kan ik de lijst behoorlijk oneindig lang maken, haha! Zoveel om dankbaar voor te zijn!
Op naar een nieuwe week vol mooie dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *